keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Reviiri- ja kuulumispaketti

Muutamia kuukausia sitten mulle soitti puhelinmyyjä, jonka kanssa oli poikkeuksellisen mielekästä keskustella, ehkä sen takia että sain kerrankin siinä tilanteessa olla itse se joka puhui lakkaamatta. Nuori mies kiltisti kuunteli ja myönteli. Mitäs aloitti puhelun "teillähän on koiria, millä tolalla niiden ravitsemus on"? Juteltiin (minä juttelin) varmaan puoli tuntia ja jossain vaiheessa mullekkin valkeni ettei herrasmies soitellut muuten vaan, vaan todellakin myi jotain. :D
Tilasin Reviiripaketin: kirjan, lehden ja "kuukauden lisäravinteet".
Kun paketti sitten tuli, sain todeta että kuukauden annos oli yllättäin meidän laumaa ajatellen pelkkä vitsi. Annostusohje oli 1 tbl kutakin valmistetta/5kg koira, valmisteita oli kolmea erilaista. 
Päätin kuitenkin hyödyntää paketin sisällön Pulmun kanssa, mutta jauhoin valmiiksi tabletit, kolme talblettia jauhettuna oli n. teelusikallinen. 
En tiedä kuinka hyvä pentu tuosta olisi kasvamassa ilman reviiripakettia, todennäköisesti ainakin lähes yhtä hyvä.
Monivitamiini, sinkki-c-vitamiini-piimaa ja inuliini-pektiini-beta-glukaani.
Puhelun aikana sovittu hinta oli loppujen lopuksi kuitenkin kaksinkertainen, koska lähettivät kysymättä kahden kuukauden valmisteet...
Peruutin jatkotilauksen samantien.




Näin ne on meillä "hököllä" keittiössä, niin tulee annettua.



Titta - Maailma loppuu tänään




Pulmu 12 vko


Oppi kiipeämään sohvalle


Äijä täytti (26.9) 7v ja voi hyvin, korvat on pysyneet kunnossa ja sen suurin murhe on nykyään Pulmu, jollei ei oikein tohdi sanoa pahasti, mutta välillä kiusaa kun se hyppii naamalle.
Helmi täytti (15.9) 11v ja on myöskin hyvässä terässä vielä.

Metsäretkeläisiä
Pulmu ja Riiva


Lennart




Pulmu, Riiva ja Hikka



Eri reissu, vähän samoja kavereita






 
       
Jossain välissä se on kasvanut aika isoksi pieneksi, on saatu nyppiä jo vauvakarvaa pois ja hampaatkin on melkein kaikki vaihtuneet, sisäsiisteyskasvatus hyvällä mallilla.
Pikku juttuja ollaan opeteltu yhdistämään käskysanoihin, pääasiassa ollaan kuitenkin opeteltu elämää.
Pulmu on käynyt jo useita työvuoroja mun mukana ja on sinne odotettu apuliini, myös pentu itse tykkää kulkea mukana ylipäänsä, mutta vetää autolta työpaikan ovelle ja läsähtää naama edellä oven lasia vasten, kiire töihin on aina kova.
Ikää Pulmulla on nyt 4½kk ja on ihanaa kun ei tarvi enää miettiä jaksaako se lenkiltä kotiin töppöjalkoinensa, se jaksaa ihan mitä vaan ja menee pirun kovaa :)




Viime aikaisia neulomuksia, tilaussukkia ja Pulmulle heijastava potkis, langassa siis kiertää heijastin säikeenä ja salamalla kuvasin sen verran myös että totesin toimivaksi, istuukin kuin sukka :)





Ja leivottukin on, Kinderpiirakkaa en maistanut itse vaan se meni tuliaisena pikkusiskolle, epäilen makeaksi...
Oma nopean makeannälän ja yllätysvieraiden suosikki: pikaviinerit valmistuu voitaikinasta ja paiston kestävästä hillosta, paljon muuta se ei tarvitsekaan.
Porkkanakakun tein lomalta töihin paluun kunniaksi. Niitä olen tehnyt kyllä pakkaseenkin, se nimittäin vaan paranee siellä.
Olen hankkinut ihanan, vaaleanpunaisen yleiskoneen :)






Työmatkalla olin Kreetalla 12.-19.9


Syysaamut <3