torstai 1. elokuuta 2013

2.8.2013


Meillä ei ole tapahtunut mitään niin jännää, erityistä eriteltäväksi. Paitsi..
Mulla oli polttarit 20.7, pääsin ajamaan jokkista (=jokamiesluokka) ja kuljettimena toimi Honda Civic!
Oon vieläkin vaan niiiiin Hondatyttö -oi voi! Kyydissä olo oli kivaa, mutta itse ajamaan pääseminen ihan käsittämättömän siistiä. Radalle mut vietiin silmät sidottuina ja Klamydian huutaessa kuulokkeissa.
Oli muutenkin ihan mun näköinen päivä ja ihana seura, mahtis polttarit! Kiitos vielä kaikille asianosaisille <3

Pojat on toipuneet kastroinneista erinomaisesti, kaulureita ei tarvittu ja haavat on parantuneet, ne on muuttuneet ehkä hiukan pehmommaksi molemmat. Lenny ei viitsi enää omassa pihassa nostaa jalkaa ja välillä se yltyy nuolemaan Äijän huulia ja nukkuu sen vieressä, vaikka oli vuoden vanhasta lähtien Äijän kanssa melko "etäinen", siis piti hankkimastaan asemasta tiukasti kiinni.
En valita, vaikka terät on vähän hioituneet, vaikkei ne mitään mahdottoman hankalia olleet ennenkään.

Me ollaan käyty koirarannalla ja tavattu muutenkin vähän tehostetusti vieraita koiria. Rannalle saatiin mukaan kiva huskysarja ja saman talouden rottweiler, mukana oli tietenkin myös Pihla ja meiltä nuorimmaiset, joten kahdeksan koiraa oli koossa ja hyvin toimi kemiat niillä. Humppa selkeesti alkuun vähän jännitti ja yritti tekeytyä pieneksi meidän jaloissa, mutta nopeasti uteliaisuus voitti ja se paineli jo joukon jatkeena.
Harmittaa kun kuvista onnistui vain muutama, ei riittänyt nopea napin painaja, tarkennuspisteet eikä suljinaika. Tekee muuten mieli uutta kameranrunkoa.
Päivänä eräänä Humppa oli mukana käymässä muuten
vain tutulla koirahoitolalla, jossa se pääsi leikkimään
labbiksen kanssa, jälkkäriksi tarjottiin chihuahuaa, mutta siinä oli Humpalle jo vähän liikaa, egoa nimittäin ja Humppa lähinnä väisteli vaivaantuneena :)

Tänään oltiin perkaamassa raparperimaata paikassa, jossa oli kaksi brasilianterrieriä ja englanninkääpiöterrieri. Humpsi on aika lukutaitoinen, se osaa kunnioittaa toisten omaa tilaa ja käyttäytyy joka tilanteessa tahdikkaasti. Pikkuiset oli yllättävän reippaita ja sovittiinkin jo kimppalenkistä.

Painiskelen pääni sisällä, aloitanko Humpan kanssa tokon vai rally-tokon ohjatusti. Rallya ollaan vähän tehtykin ja sen kanssa on melko mukavaista mennä, kun toimii melkein kuin ajatus, välillä lähes nopeammin kuin mun ajatus..

Käytiin jokin aika sitten Jokioisilla Johannan ja Pihlan kanssa, treffattiin siellä myös Whippet omistajineen ja treenailun päätteeksi tehtiin pieni lenkki Elonkierrossa, suosittelen!
Jokioinen näyttää ihan eri paikalta sieltä käsin. Kanoja vapaana, possuja, lampaita, lehmiä... Uuuuu, oli niin kivaa!
Viereinen kuva Jokioisten retkipäivältä, rallyvuoron odottelijat söpistelee kännykän kameralle.

Jotta juttu pysyisi vähääkään mielekkäänä teille, mahdollisille lukijoilleni, niin jatketaan kuvilla tästä eteenpäinkin.
Seuraavat otokset on tästä Harjun metsästä parin päivän takaa, käytiin vähän superfoodilla ja suolammikoissa rypemässä.

Humppa

Lenny on kohtalaisessa kunnossa

Humppa löysi jotain mikä haisee vieläkin pahalle sen niskassaHelmi on käynyt hierojalla ja aloittanut kukkislääkkeet, eli homeopaattisen lääkkeen virtsankarkailuun.
Saas nähdä tepsiikö, olen avoimen utelias. Arviointia vaikeuttaa se, että koirat on olleet päivisin pääasiassa pihassa, paitsi Äijä joka on tasan tarkkaan siellä missä mekin, siitä ei jousteta!

Perustin facebookkiin ryhmän minipossujen omistajille ja niistä kiinnostuneille. Pari ryhmää löytyy jo ennestään, mutta niissä voi julkaista vain perustajat ja halusin mahdollisuuden koota yhteen kaikki me vähät, jotka noiden ihanian päälle ymmärretään. Sivu ei siis ole mikään meidän "faniryhmä", vaan toivottavasti kasvaa muidenkin kokemuksilla, jutuilla ja kuvilla vielä myöhemmin.
Saa liittyä, jos laji kiinnostaa!
Vasemmalla kuva, jossa Turo syö sunnuntaista aamupalaa, haarukalla vesimelonia ja kurkkua.
Kesä se on niilläkin :)
Loppuun vielä pari kuvaa hääaiheesta. TJ 8 vrk.... 
Jännitys alkaa hiipimään, talo täyttyy häätavaralla ja ajatukset on jo pitkään olleet ens viikolla koittavassa lauantaissa. Ihme kyllä mieli on edelleen rauhallinen ja lähinnä vain odottava. Huomenna tavataan pappi. Kaikki on valmiina, nyt kun sormuskin viimein löytyi, siitä en kuvaa vielä paljasta, mutta tällaisia valmisteluja on tehty ja mehuja keitelty...

 
Mahdan kirjoitella tänne seuraavan kerran rouvana...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti