lauantai 10. toukokuuta 2014

Palasokeri

Me ollaan heitetty verkot vesille ja alettu etsimään meille uutta koiraa.
Jos kaikki menee hyvin, saatetaan saada pikkuinen palasokeri syksyllä kotiin. Olen kirjoitellut muutaman kasvattajan kanssa ja sen seurauksena on löytynyt kiinnostava yhdistelmä, jonka kasvattajaan ja koiriin tutustumme tarkemmin. Alkuun pääseminen tuntui hankalalta, kun rotu on uusi ja ihan erilainen mitä olemme aiemmin omistaneet. Tuntuu kuitenkin äärimmäisen oikealta tällä hetkellä, me olisimme hyvä koti Jackrusselinterrierille, se pärjäisi isojen laumassa, olisi kaipaamani kainaloinen, työpari possulaan ja kaveri harrastuksiin.
Meillähän on töissä jo russeliserkukset ja en voi väittää etteikö Heikki ja Maikki olisi vaikuttaneet myötämielisesti tähän päätökseen, joka on kyllä itänyt mielessä useamman vuoden.
Pitkästä aikaa tuntuu että jossain rodussa kaikki kolahtaa ja on sitä mitä koiralta toivoisin.
Bernhardinkoiraa tämä ei tietenkään huononna yhtään ja vaikea kuvitella että mikään olisi koskaan enemmän oma rotu, mutta täysin toisenlaiseen tarpeeseen palasokeri tulisi kuin tilauksesta.

Ollaan molemmat vietetty talvilomaa, mitä parhaaseen vuodenaikaan.
Pihaan kipattu kärrykuormallinen multaa ja elvytetty possulaa, myös possutarha rakennetaan varmaan tänä kesänä uusiksi, vaihdetaan verkot lautaan puhtaasti ulkonäkösyistä.

 
Kotiin on ruvennut hiipimään kaikkea pientä vaaleanpunaista, mutta onhan koirien ruokien pakkaaminen nyt aika paljon kivempaa tuollaisen söpöstelyvaakan avulla :)
Pakko ollut alkaa punnitsemaan poikien ruokia, kastrointien jälkeen ne on alkaneet uhkaavasti hippoutumaan vaikka liikutaan ihan entiseen malliin, ei vaan lihakset enää erotu ja tilalle tulee helpommin höttöä.
Kummallakaan ei ole vielä mitään hätää, mutta siihen pyritään ettei tilanne siihen myöskään pääsisi, Äijä on muutenkin kankeampi kuin ennen. Korvat on pysyneet ok kunnossa, mutta ne vaatii päivittäin puhdistusta. 


Olin varma että Lennyn jälkeen meille ei enää ikinä tule pentukuumetta.
Olen aina vannonut, ettei meille tule koskaan pientä koiraa.
Ja nyt ei pysty paljon muuta ajattelemaan..


KUKAN LUOKSETULO


2 kommenttia:

  1. Pikkukoira ja etenkin terrieri kuulostaa kivalle, jos teillä ei ollut äksöniä elämässä aiemmin niin ärrierin myötä tulee ;-) T.Eija ja "Rupsu"

    VastaaPoista