sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Rally-tokokisat

Bernhardinkoirayhdistys järjesti 18.5 Rally-tokokisat Hausjärvellä, paikka oli ihana ja tähän tarkoitukseen tosi hyvin sopiva, vanha kyläkoulu. Järjestäjille ja vaivaa nähneille iso kiitos!

ALO-luokan rata näytti tältä


Lennyn ja mun ekat ulkokisat ja "menestys" oli ehkä sen mukainen. 76p. Hyväksytty tulos ja se oli tavoitteenakin, vaan tehtiin ihan hölmöjä virheitä ja yleinen keskittyminen oli radan vaikein osuus, se kesti ihan lähtökyltiltä maalille asti. Molemmilla.


Lenny palkittiin päivän parhaana bernhardinkoirana, ainoahan se myöskin oli :D
Meillä oli tosi kivaa, koira rakastui taas muutamaan kertaan ja oli aivan haltioissaan kaikista hajuista.
Meidän pitäis vaan treenailla paljon eri paikoissa ja paremmilla häiriöillä. Mikään hinku ei ole kyllä avoimeen luokkaan, ollaan vielä niin kaukana siitä tasosta.

Seuraavia kisoja ei ole vielä katsottuna, katsellaan ensin toteutuuko yksi toinen, mahdollisesti paljonkin mun aikaa vievä projekti, josta kerron myöhemmin lisää.

Pihla ja Johanna oli meillä viikonloppu kylässä, vaikka Pihla onkin pääosin Lennyn vieras, niin Äijäkin innostui juoksemaan ja leikkimään kuumasta ja painostavasta ilmasta huolimatta. Helmihän ei juurikaan poikien kanssa leiki ja Lennyn kanssa harrastavat vaan painia ja kilpajuoksua.
Koirat rallitti illalla pellolla ja kävi kahlailemassa, video iltapalatuokiosta:


Pihlalla oli omakin eväs, mutta kun Äijällä on niin paljon parempi :D1 kommentti: