lauantai 15. kesäkuuta 2013

Toko- ja Rally-tokoleiri

Ruovedelle siis kokoonnuttiin ja vietettiin siellä viikonloppu 7.-9.6. Haapasaaren lomakylässä.
Olin niiiin innoissani kaikkien tuttujen tapaamisesta ja tulevista treeneistä, ja erikivaa oli saada mukaan kämppiksiksi Johanna ja huskyt Naava ja Pihla.
Lähdettiin koiramäärästä johtuen kahdella autolla ja varattu mökki oli kahden hengen, ei ihmeitä odotettu, mutta olishan se voinut vähän ulkohuuussia isompi olla :D
Huskyt nukkui autossa ja betsut mahtui kääntymään sänkyjen väliin jäävässä "tilassa" vaan pyllähtämällä sängyn kautta. Koiraleireillä majoitus ja mukavuudet ei ole kuitenkaan missään määrin tärkeässä osassa ja tuloillan kaatosadekkaan ei vienyt fiilistä.
Treenattiin siis lauantaina ja sunnuntaina, molempina päivinä ilma oli hyvä, vettä tuli vain iltaisin/yöllä.

Olin ilmottanut, että me treenataan rallya. Lauantaina keskityttiin enemmän teoriaan ja arkitottelevaisuuteen, koiran käsittelyyn yleensä. Sunnuntaina harjoiteltiin takapään käyttöä ja rallya käytännössä. Takapää treeni oli meille tosi paikallaan, koska ison koiran kanssa tulee käännökset tehtyä helposti hiukan turhan huolimattomasti ja väljästi.
Kouluttajina toimivat KoiraKoutsit Krista Karhu ja Mika Jalonen. Tykkäsin!

Iltaohjelmassa oli savusauna ja palju mahdollisuus, grillausta ja seurustelua.
Kaikin puolin onnistunut viikonloppu. Silloinkin kun ei ollut oma vuoro treenailla, oltiin usein omien koirien kanssa katsomassa muita, välillä niiden piti toki nukkua päikkäreitä ja kyllä mekin molempina päivinä ruuan päälle aina hetkeksi hyydyttiin.

Humpan sisko Almakin oli saapunut Ruovedelle, Alma on ihana, mulle tuttu jo viime leiriltä, mutta oli kiva kun siskoksetkin nyt tapasivat toisensa.

Siinä ne nyt ovat yhdessä -kirjaimellisesti
Ens kerralla kun nähdään, ne varmaan pysyy kiltisti paikoillaan, ilman että hihnat on sidottu penkkiin. Ehkäpä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti