perjantai 1. marraskuuta 2013

1.11

Taas kirjoitan yöllä. Mun piti aloittaa jo aiemmin, mutta unohduin roikkumaan sohvalta lattialle ja rapsuttamaan Äijän mahaa, pitkin ja hitain vedoin, kainaloista ja paljaasta nahasta hellemmin, just niin kuin se eniten tykkää, meidän rakas möhkö.
Koirilla on vatsat täynnä ja huoneilmassa se joka syksyinen tuoksu, kun koirat on syöneet paljon luita...
Jos tiedätte mitä tarkoitan :)
Pakastin on siis taas täynnä riistaa, lähialueelta kaadettua, hiilijalanjälki sen kun pienenee.

Äijä ja Humppa, samanlaiset erilaiset

Päivittämisestä oli vähän taukoa, olin viime viikon Gran Canarialla työreissulla, aika hääviä, vaikka koti-ikävä vaivasi jo toisesta vuorokaudesta lähtien. Me ei olla ikinä oltu Kallen kanssa noin kauaa erossa, enkä mä ole koskaan ollut erossa laumastani muutenkaan, oliskohan kaks yötä ennästys ennen tätä.
Noh, kivaa oli kuitenkin ja joka päivä oli niin paljon puuhaa, että aika kului tosi nopeesti.

Käytiin ohjatulla retkellä Las Palmasissa shoppailemassa, omatoimisesti matkattiin Puerto Ricon shopping centeriin kolme kertaa, lenkkeiltiin (ylämäki-alamäki-ylämäki-maastossa) joka ilta ja välillä myös aamuisin. Kahlattiin Atlantin valtameressä ja grillaattiin itseämme hotellin altaalla. 
Kulkukissoja näkyi muutama, oikein hyvä kuntoisia ja viihtyivät hotellien lähistöllä. Yksi ainoa kulkukoira, hovawartin näköinen upea ja hyvä kuntoinen, mutta ei piitannut ihmisistä ollenkaan ja katosi lopulta Angry Birds puistoon aidan yli loikkaamalla. Paikallisilla näkyi pieniä koiria.
Kyllä kelpasi, mutta kotiinkin oli ihana palata ja vastaanotto oli riemukas. Tämän viikon olenkin ollut vapaalla, muuten vain kiireinen..
Eilen oli Kukalla ystäväeläinilta Forssassa ja tänään siitä oli juttu Forssan lehdessä. Artikkeli ei ikävä kyllä näy netissä, mutta sain sen skannattuna ja olen ihan tyytyväinen. Toimittaja oli kirjoittanut oleellisimmat asiat ja ilokseni huomasin, että hän oli myös lukenut mun antaneen laji-infon, koska osa jutuista oli sieltä ja sellaisia mitä en tiedä eilen sanoneeni erikseen. Hyvä, taas on saatu lisää tietoutta jaettua ihmisille.
Kukka käyttäytyi hyvin, oli ensimmäistä kertaa valjaissa ja varmaan myös viimeistä, ei siksi että se olisi häirinnyt Kukkaa itseään, mä en vaan nää sikaa hihnan päähän sopivana eläimenä. Kesäkeikat oliskin kivempia ja aitaus on ehkä parempi kuin valjaat, no, osan ajasta Kukka olikin mun sylissä.
Ystäväkoiria paikalla oli kaksi, labbis tuli hyvin toimeen Kukkasen kanssa ja kun Kukkaa ahdisti, se topakkana tyttönä röhkäisi kovaa ja Kuru väisti. Niinhän se toimii kotonakin, koirat heittää maihin ja kumartaa.
Onhan se aika pelottava.. :)

Ennen ystäväeläiniltaan lähtöä Kukka oli suihkussa ja nukkui päiväunet,
poikkeuksellisesti sohvalla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti