tiistai 24. marraskuuta 2015

Liebster Awards!

..Sellainen tämä kuulemma on.
Kiitokset kysymyksistä Vellan elämää -blogille, joka keksi kysymykset minulle!


1. Mikä on tällä hetkellä parasta elämässäsi?
Tätä ei ehkä voi selittää yhdellä sanalla. Varmuus, siitä että on vakaa ja hyvä parisuhde, jossa molemmat saavat olla omia itsejään ja tietää että kumppanin tuki on aina puolella.
Oma koti, jossa on kaikilla hyvä olla.
Varmuus työn säilyvyydestä, ei ole ihan itsestään selvyys tällaisina aikoina.
Ystävät ja läheiset. Pidän turvallisuuden tunteesta, enkä haluis enää heittäytyä vaihtamaan jatkuvasti elämän suuntaa. Tässä on hyvä.

2. Mistä lemmikkisi on saanut nimensä?
Possujen nimiin ei liity mitään erityisiä tarinoita, Turosta tuli Turo kun Kalle ei suostunut mun ehdotukseen "Rivo" :) Loput possut on jostain syystä vähän luontoteemalla nimettyjä: Kukka, Käpy ja Terho.
Koirista Humpalla oli jo nimi tullessaan vuoden vanhana, Lennart on Ruotsin tuonti ja sille haluttiin siitä muistuttava, mutta helposti arkikäyttöön taipuva nimi "Lenny". Helmi nimestä olen aina tykännyt ja niin myös äitini, jonka tiesin vähän hermostuvan mun pennun hankinnasta silloin. Siinä kävi just niin kuin arvelinkin, jo ekan kerran kun se toisti Helmin nimen se rakastui :)
Pulmusta piti tulla Pulmu tai Sirkku ja seuraavasta se toinen, palasokerit. Seuraaville russeleille on nimet valmiina myös.

3. Mikä on suosikki kuva lemmikistäsi?
Niitä on monia, pentukuvat sykähdyttää aina, mutta jos vain yksi pitää valita, niin menkööt tällä,
kuvassa on mulle kaksi niin rakasta, Kalle ja Lenny ja mä nään siinä niin paljon tunnetta.4. Mikä on lempi vuodenaikasi?
Myöhäinen kevät-syksy, eli kaikki siltä väliltä. Kura-aika on inhottavinta, toisaalta tykkään myös kunnon talvesta.

5. Millainen on arkesi koirien kanssa? Entä ilman koiria?
Aika rutiininomainen, sujuva. En ole kokeillut arkea ilman koiria melkein 20-vuoteen.Todennäköisesti olisin aivan hukassa. Joskus olen leikitellyt ajatuksella, mitä tekisin ilman koiria/muita lemmikeitä, enkä todellakaan tiedä miten päivät täyttyisi. Lenkillä on kurja käydä ilman koiria ja kotiakaan ei tarvitsis siivota niin usein. Olis todella tylsää.

6. Harrastako jotain mihin ei liity koirat?
En. Tai teen käsitöitä, usein koirillekkin :D
Luen, jos pysyn hereillä vielä sänkyyn päästyäni ja tykkään myös leipoa ja sisustaa, en kuitenkaan laske niitä harrastukseksi.

7. Mikä on lempi koirarotusi? Entä rodut, jotka eivät miellytä sinua yhtään?
Tykkään monista molossiroduista, bernhardinkoirista erityisesti lyhytkarvainen miellyttää mua, voisin harkita joskus myös omistavani bullmastiffin tai pari. Labradorinnoutaja on kuulunut lempi rotuihin ihan aina, se on monella ihan hajuton ja mauton peruskoira, mutta mä sulan labbiksille aina.
Jackrussellinterrieri on rotu, jollaista meille ei pitänyt koskaan tulla, yleensäkään pientä koiraa.
Mun allergian takia ei voida pitää kissoja ja russelia alettiin harkitsemaan alunperin hyödyn takia, kaveriksi possulaan ja töihin muutenkin, mutta se on rotuna kolahtanut kerralla syvälle sydämeen ja tullut meille jäädäkseen, vähän rottakoiraksi mutta ennen kaikkea jokapaikanhöyläksi.
Mielipiteet, joiden en usko muuttuvan, on että karvatonta tai nyöriturkkista rotua meillä ei tule koskaan olemaan. Ei myöskään kovin lyttykuonoista.

8. Onko sinulle koskaan käynyt tilannetta, jossa olisit säikähtänyt pahanpäiväisesti?
Hengenhässä ei ole tarvinnut koskaan vielä olla. Säikähdän kyllä helposti,mutta mitään yksittäistä ei tule mieleen.

9. Jos saisit nyt valita, niin minkä rotuisen koiran ottaisit ja miksi?
Nämä nykyiset. En ole koskaan katunut yhdenkään koiran hankintaa. On ollut yksilöitä jotka ovat tuntuneet vähemmän omilta, mutta kaikkien kanssa on löydetty yhteinen suunta ja rakastettu loppuun asti ja sen yli.

10. Mitä teet yleensä vapaa-ajallasi?
Kudon, siivoan, leivon, pyörin netissä, ulkoilen..
Eniten olen tietysti näiden koirien ja muiden lemmikeiden kanssa ja ne liittyy melkein kaikkeen vapaa-aikaan, kaveritkin on pääosin koiratuttuja.

11. Jos saisit olla jokin eläin yhden päivän, niin mikä eläin olisit, miksi?
Varmaan mikä vaan eläin olisi aika mielenkiintosta ja helppoakin olla vain yhden päivän ajan.
Ehkä jokin lintu olis kiva olla ja katsella maailmaa siitä perspektiivistä, pidempää tuskin selviäisin minään eläimenä :D

4 kommenttia: