tiistai 1. joulukuuta 2015

Wannabe Pulmun poikanen

En osannut etukäteen jännittää miten pentu kotiutuu tai otetaan vastaan, mutta pakko myöntää etten uskonut sen menevän myöskään ihan näin lämpimille leveleille.
Varsinkaan näin pian.

Sirkusta näkee että se oli tottunut muihin koiriin, ei noin suuriin kun meillä on, mutta samaa koiraahan ne kaikki "puhuu", toisin kuin me ihmiset, se tarvis aina välillä muistaa, eikä omilla toimillaan sössiä koirien juttuja :)
Lenny, Humppa ja Helmi otti Sirkun vastaan odotetun tyynesti, Pulmu hyppäsi sen niskaan ja kiroili korvaan. Terrierit.
Kun lapselle oli luettu lyhyesti lakia, nää ystävystyi heti, leikkivät jo ensimmäisenä iltana ja nukkuivat vierekkäin.
Sirkun oltua meillä pari päivää, painin tiimellyksessä se joutui selälleen Pulmun mahan alle ja hoksasi nisät. Siitä hetkestä alkaen Pulmu on imettänyt Sirkkua ja nyt tuottaa jo maitoakin.

Sirkku luovutettiin 9 viikon iässä ja se saa kolmesti päivässä kippoon ruokaa niin paljon kun syö (joka kerta lopettaa itse ruokailun ja isot saa loput, eli maha tulee varmasti aina täyteen).
Lisäksi tarjolla on luita, aina kun joku ahne ei niitä ole jo syönyt.
Tissittely on varmasti aluksi ollut vaan turvan hakemista ja välien lämmittelyä, eikä se taida vieläkään pentua mitenkään ravita, mutta näyttää jollain tapaa tyydyttävän molempia.
Pulmu imettää kerran yölläkin ja monta kertaa päivän aikana, samalla hoitaa Sirkkua pesemällä sitä.

Tähän asti Sirkku on ollut helppo pentu, nuo aikuiset koirat viihdyttää ja kasvattaa sitä niin, että tarvii itse kilpailla huomiosta lepertelemällä ja namittamalla :D

Hyvä tästä tulee <3

Emma Salokoski - Voisinpa luvata
"Pienikin koira voi täyttää hyvin suuren aukon elämässä" 
-Pam Brown
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti