tiistai 8. heinäkuuta 2014

Supervoimia!

Viikko parani loppua kohden aika merkittävästi.
Äijän krooninen korvatulehdus voi sen verran hyvin, että se jaksaa varastaa muilta luita ja pöydältä makkarakastikekattilan, siitä on tullut ihan riiviö! Eli lääkeet toimii tällä erää hyvin ja se on ilmeisesti saanut itselleen supervoimia, kuten näkymättömyys ja voittamattomuus. Ja Lennyä ärsyttää :D

Perjantaina saatiin vieraita, Humpan siskon perhe leiriytyi meille koko viikonlopuksi ja suunnitelmiakin meillä oli. Lauantaiksi oli kaavailtu kimppalenkki, jonka osanottajamäärä ei päätä huimannut, mutta helle kylläkin!
Kuuma oli, mutta mentiin harjun metsässä melkein kahden tunnin lenkki viiden bernhardinkoiran ja omistajien porukassa, lopuksi koirat pääsi pulahtamaan lampeen.
Kotiuduttuamme meille järjestettiin juomia terassille ja ruokakin oli uunissa sovitusti.
Kiitos kaikille mukana olleille! Taidetaan kutsua porukkaa uudelleenkin.

Illalla tehtiin pellon reunaan vielä pientä rally-toko pätkää, vire oli yllättävän hyvä koirilla, jotka oli pari tuntia aiemmin ihan uupuneita. Kyllä se on harhaluulo että bernhardinkoira olisi laiskan ihmisen rotu!
Sen lisäksi että ainakin omani palautuvat paljon omistajaa nopeammin, jossain välissä pitäisi lisäksi vielä siivota niiden jälkiä. Hyvä että kelit oli kohdillaan ja saatiin olla paljon ulkona, sillä tontilla oli välillä kahdeksan koiraa yht`aikaa.
Pikku treeni herätteli ehkä vähän uudelleen jo jonkin aikaa nukkunutta kipinää lajia kohtaan, vielä kun malttaisin jättää palkkaa satunnaisemmaksi, voitais taas uskaltaa kisoihinkin.

Sunnuntaina lähdettiin suunnitelmien mukaan Poriin koirarannalle. Eka kerta tälle kesälle ja kun lämpömittari näytti +28 varjossa, ei ollut vaikea arvata että ei oltu keskenämme siellä.
Tavattiin ihana, upea Heppu, mix.rotuinen komistus, jonka kanssa erityisesti Lenny juoksi matalassa merivedessä itsestään loputkin energiat. Koirarannalla sanottiin heipat Alman perheelle, jonka karavaani jatkoi matkaa uusia retkiä kohti. Ja me mentiin kotiin lepäämään :)

Oli todella onnistunut ja kiva viikonloppu.
Alman ja Humpan samankaltaisuus tuli taas todettua niin monessa välissä, eleitä ja ääniä myöden.
Olen itse asiassa aika vakuuttunut, että Äijä ei tänäkään päivänä ole tajunnut että ne oli kaksi eri koiraa :)

Kuvia selityksineen ja taustalle biisi:
The Tourists - I Only Want To Be With YouAlman ihmisäiti, Helmi ja possuja

Kukka 1v10kk

Alma, Humpan sisko

Siskokset Humppa (vas.) Alma (oik.)

Jotain evästä oli, minkä takia kannatti jopa istahtaa veteen

Lennart

Lenny ja HeppuHumppa, Alma & Lenny

Lenkkiseuraa: Hilkka & Maija

LennyLammessa viilentymässä

Puputkin ulkoili tänään vapaanaLauantaita odotellessa, Pulmuuuu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti